Ciocolata calda cu coniac

Printeaza

Ciocolata calda cu coniac din: lapte, ciocolata, coniac, frisca, zahar.

Ingrediente:Ciocolata calda cu coniac

  • 600 ml lapte
  • 300 g ciocolată neagră
  • 100 ml coniac
  • 200 ml frişcă lichidă
  • 50 g zahăr

 

Mod de preparare:

Incălzeşti pe foc laptele cu ciocolata până obţii o compoziţie omogenă. La final, adaugi coniacul. Mixezi frişca lichidă cu zahărul până obţii o cremă. Torni ciocolata caldă în căni, iar deasupra adaugi câte o lingură de frişcă.

 

Savurati!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.