Ciocolata calda cu dovleac
PrinteazaCiocolata calda cu dovleac din: apa, lapte de soia, zahar de cocos, cacao, scortisoara, piure de dovleac.
- 250 ml apă
- 250 ml lapte de soia
- zahăr de cocos după gust
- 2 linguri cacao raw
- 1 linguriţă rasă scorţişoară
- 5 linguri piure de dovleac
Mod de preparare:
Apa şi laptele de soia se pun la fiert până dau un clocot. Se amestecă 3 linguri de piure de dovleac cu scorţişoara, zahărul de cocos şi pudra de cacao.
Se pun departe 5 linguri de compoziţie fierbinte, restul se toarnă încet în bol şi se omogenizează.
Se păstrează 5 linguri de compoziţie fierbinte.
Toată ciocolata se îndulceşte după gust şi se pune iar pe foc, să se încălzească. Se toarnă apoi în căni, iar deasupra se pune amestecul de 5 linguri de lapte şi apă lăsate deoparte cu 2 linguri de piure rămas şi zahăr de cocos după gust.
Pofta buna!