Ciocolata calda cu portocale

Printeaza

Ciocolata calda cu portocale din: ciocolata, lapte, zahar, frisca, cacao, portocala, scortisoara, piscoturi.

Ingrediente:

  • 100 g ciocolată cu 75% cacao
  • 400 ml lapte
  • 2 linguri lapte praf
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 100 ml frişca
  • 1 lingură rasă cacao
  • 1 portocală
  • scorţişoară
  • 4 pişcoturi

 

Mod de preparare:

Cacaua se amestecă cu laptele praf, zahărul vanilat, se toarnă treptat laptele amestecând încontinuu, apoi se încălzeşte aproape de punctul de fierbere.

Se adaugă ciocolata rasă şi un praf de scorţişoară şi se amestecă până se topeşte.

Frişca se bate spumă, se taie patru felii de portocale, restul se stoarce.

Băutura de ciocolată se toarnă in pahare, se adaugă sucul de portocale şi se pune deasupra frişcă.

Se decorează cu ciocolată rasă, pişcoturi şi felii de portocale.

 

Ciocolata calda cu portocale

Ciocolata_calda_cu_portocale

 

 

 

 

 

 

 

Savurati!

 

 

 

 

 

Rețetă de Ciocolată Caldă cu Lapte de Soia

Rețetă de Ciocolată Caldă cu Lapte de Soia din: lapte de soia, pudra de cacao, zahar, extract de vanilie, sare, frisca vegana. În căutarea unei băuturi calde și delicioase pentru a te bucura în serile răcoroase de iarnă? Ciocolata caldă cu lapte de soia este răspunsul perfect! Această rețetă aduce o notă de savoare și […]

Gofre Belgiane cu Ciocolată Caldă

Gofre Belgiane cu Ciocolată Caldă din: faina, zahar, cacao pudra, praf de copt, sare, oua, lapte, unt, extract de vanilie., ciocolata neagra, smantana. Gofrele, acele delicioase prăjituri de origine belgiană, sunt adorate în întreaga lume pentru textura lor crocantă la exterior și moale la interior. În această rețetă specială de gofre, vă vom învăța cum […]

Reteta zilei: Ciocolata calda cu lapte si frisca

Ciocolata calda cu lapte si frisca din: ciocolata neagra, lapte, smantana, sirop de artar, vanilie, sare. Ingrediente: 240gr ciocolată neagra 3 ½ căni de lapte ½ cana smantana 3 lingurite sirop de arțar 1 linguriță esenta de vanilie ⅛ lingurița sare     Mod de preparare: Se marunteste ciocolata. Într-o cratiță medie, aduceți laptele și […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.