Ciocolata calda cu vanilie si frisca

Printeaza

ciocolata calda cu vanilie si frisca din: lapte, ciocolata cu lapte, frisca, esenta de vanilie, zahar brun si sirop de caramel.

Ingrediente:

  • 300 ml lapte
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 4 linguri frisca
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 2 lingurite zahar brun
  • 2 lingurite sirop de caramel

 

Mod de preparare:

Ciocolata calda cu vanilie si frisca: incalzesc putin 2 cesti de sticla, de 170 ml fiecare.

Intr-un vas se topeste ciocolata la bain-marie, apoi se amesteca cu laptele cald, cu esenta de vanilie (daca se prefera se poate folosi un bat de vanilie care se fierbe cu laptele, sa isi lase aroma) si zaharul brun.

toarna amestecul in fiecare ceasca, apoi se adauga siropul de caramel, se omogenizeaza cu ajutorul unei lingurite.

Deasupra se pune frisca solida (din tub sau cu ajutorul unei linguri). Se serveste fierbinte.

 

 

Savurati!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.