Saramură de Pește cu Mămăliguță – O Combinație Savuroasă din: peste proaspat, rosii, ardei grasi, usturoi, patrunjel, lamai, sare, piper, mamaliguta. Descoperiți o rețetă care combină savoarea mării cu confortul bucătăriei tradiționale. Saramura de pește cu mămăliguță este un fel de mâncare care îmbină prospețimea peștelui cu textura bogată și gustoasă a mămăliguței. Este o […]
Ciocolata de casa cu cocos
PrinteazaCiocolata de casa cu cocos din: lapte, apa, zahar, unt, cacao, nuca de cocos, turmeric.
Ingrediente:
- 500 g lapte praf
- 180 ml apă
- 1 plic zahăr vanilinat
- 400 g zahăr
- 180 g unt
- 100 g cacao
- 70 g fulgi de nucă de cocos
- turmeric pentru a colora ciocolata cu cocos
Mod de preparare:
Pentru ciocolată, pui apa să fiarbă împreună cu zahărul şi zahărul vanilinat, până când se forrnează un sirop, dar nu mai mult de 5 minute.
Laşi siropul să se râcească putin, după care adaugi untul şi laptele praf şi omogenizezi. Imparti compozitia în 2 părti egale.
Amesteci una dintre compozitii cu praful de cacao, iar cealaltă cu nuca de cocos şi turmeric. Frământi cu mâria, până omogenizezi pastele.
Intinzi pasta de cacao pe o folie unsă cu unt. Pe o altă folie de plastic modelezi un sul de pastă albă şi o pui într-un capăt al dreptunghiului de ciocolată maro, apoi rulezi strâns.
Presari deasupra fulgi de cocos şi păstrezi ciocolata în frigider cel putin 2 ore, până se întăreşte.
Ciocolata de casa cu cocos
Pofta buna!
Vinul Château Lafite Rothschild: Un Voiaj În Lumea Vinurilor Fine de Bordeaux
Vinul Château Lafite Rothschild: Un Voiaj În Lumea Vinurilor Fine de Bordeaux. Château Lafite Rothschild, un nume care rezonă cu prestigiul și rafinamentul în lumea vinurilor, este un simbol al excelenței vinicole din regiunea Bordeaux, Franța. Acest articol explorează în detaliu istoria, procesul de fabricație, modul de consum, gradul de alcool, și procesul de învechire […]