The Dalmore 50 Year Old: Tot Ce Trebuie Să Știi Despre Acest Whisky Deosebit. Este un whisky excepțional, cunoscut pentru raritatea și complexitatea sa. Acest whisky de lux a fost creat pentru a sărbători măiestria și tradiția distileriei Dalmore, fiind unul dintre cele mai apreciate și scumpe whisky-uri din lume. Istoria The Dalmore 50 Year […]
Ciocolata de casa in foaie de napolitana
PrinteazaCiocolata de casa in foaie de napolitana din: zahar, foi de napolitane, lapte praf, unt, apa, cacao.
Ingrediente:
- 1 kg zahar
- 1 pachet foi de napolitane
- 500 g lapte praf
- 1/2 pachet unt sau margarina
- 200 ml apa
- 2-3 linguri de cacao
Mod de preparare:
Pui intr-un ceaun apa cu zaharul, amesteci pana se dizolva zaharul si dai focul la minim.
Lasi sa clocoteasca cateva minute, sa se ingroase ca un sirop.
Adaugi apoi untul, amesteci bine si opresti focul. Pui laptele praf si cacaua si bati bine cu telul, pentru a nu se forma cocoloase.
Ciocolata fierbinte o pui intre foile de napolitana, presari si nuci, daca doresti, iar deasupra pui o greutate pentru a se presa bine si dai ciocolata la rece.
Dintr-un pachet mic de foi de napolitana prepari astfel: pachetul are 10 foi si pui 1/2 din compozitie intre 5 foi si obtii, astfel, o ciocolata. Repeti procedeul si cu celelalte 5 foi.
Ciocolata de casa in foaie de napolitana
Pofta buna!
Ragu de porumbel – Bucățile de carne de porumbel sunt gătite lent într-un sos delicios de roșii, vin roșu și ierburi aromatice, rezultând un ragu rafinat și savuros. Acest preparat se servește cel mai bine cu paste proaspete, care absorb minunat sosul bogat. Știați că ragu-ul este un sos tradițional italian, originar din regiunea Bologna, […]