Ciocolata cu miere de albine

Printeaza

Amesteci bine cu o lingură de lemn un pa­chet de unt cu 250 g zahăr şi le fierbi până se îngroaşă. Adaugi 3-4 linguri de mie­re şi 3-4 linguri de cacao.

Continui amestecarea şi fierberea pe foc mic până când se obţine o pastă tare, pe care, caldă, o pui într-o tavă tapetată cu unt, să nu se li­pească. Când se răceşte se taie în bucăţele.

Cei cărora le place pot adăuga înainte de răcirea pastei nuci, alune de pădure, alune de pământ, migdale, smochine tăiate, lapte praf, fulgi de orez etc.

Ciocolata cu miere de albine

Ciocolata cu miere de albine

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.