Ciocolata cu sirop de agave si vanilie

Printeaza

Ciocolata cu sirop de agave si vanilie din: unt de cacao, praf de cacao, sare, extras de vanilie, sirop de agave.

Ciocolata cu sirop de agave si vanilie

Ingrediente:

  • 1/2 ceaşcă de unt de cacao
  • 3/4 ceaşcă de praf de cacao
  • 1 vârf de linguriţă de sare
  • 1 linguriţă de extras de vanilie
  • 3 linguri de sirop de agave

Mod de preparare:

Topiţi untul de cacao într-o tigăiţă, pe aragaz. încălziţi-l uşor, la foc mic, până devine lichid.

Intr-un vas mare, amestecaţi laolaltă toate ingredientele. Puneţi vasul cu ingrediente în congelator timp de câteva mi­nute, pentru a ajuta ciocolata să înceapă să se întărească.

Scoateţi din congelator şi formaţi bucăţile de ciocolată. Puneti-le în frigider până se solidifică.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.