Ciocolata cu sirop de agave si vanilie
PrinteazaCiocolata cu sirop de agave si vanilie din: unt de cacao, praf de cacao, sare, extras de vanilie, sirop de agave.
Ingrediente:
- 1/2 ceaşcă de unt de cacao
- 3/4 ceaşcă de praf de cacao
- 1 vârf de linguriţă de sare
- 1 linguriţă de extras de vanilie
- 3 linguri de sirop de agave
Mod de preparare:
Topiţi untul de cacao într-o tigăiţă, pe aragaz. încălziţi-l uşor, la foc mic, până devine lichid.
Intr-un vas mare, amestecaţi laolaltă toate ingredientele. Puneţi vasul cu ingrediente în congelator timp de câteva minute, pentru a ajuta ciocolata să înceapă să se întărească.
Scoateţi din congelator şi formaţi bucăţile de ciocolată. Puneti-le în frigider până se solidifică.
Pofta buna!