Ciocolata de casa

Printeaza

Ciocolata de casaCiocolata de casa din: unt, zahar, apa, cacao, lapte praf.

Ingrediente:

  • 250 g unt
  • 250 g zahar
  • 50 ml apa
  • 100 g cacao
  • lapte praf

 

 

 

Mod de preparare:

Amesteci zahărul cu apa şi le fierbi pe foc mic până se formează un sirop gros.

Adaugi apoi cacaua în laptele praf şi după ce le-ai amestecat, le adaugi treptat în siropul fierbinte, apoi încor­porezi şi untul. Torni compo­ziţia formată într-o tavă unsă cu unt şi o dai la rece până a doua zi, când o tai bucăţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.