este o variantă delicată și sănătoasă a tradiționalei supe consommé. Această supă limpede, cu o aromă intensă de legume și un ou poșat moale în centrul său, oferă o experiență culinară sofisticată, perfectă pentru un prânz ușor sau o cină elegantă. Pregătirea ingredientelor: 15 minute Gătitul: 1 oră […]
Ciocolată cu nucă de cocos
PrinteazaCiocolată cu nucă de cocos din: ciocolata neagra, lapte, zahar, lapte concentrat dulce, nuca de cocos, unt.
Ingrediente:
- 200 g ciocolata neagra
- 5 linguri lapte
- 30 g zahar
- 120 g lapte concentrat dulce
- 140 g nuca de cocos razuita
- 60 g unt moale
Mod de preparare:
topeşte ciocolata la bain-marie în lapte, iar o tavă se tapetează cu folie de plastic alimentară.
pune gocolata topită în tavă, se nivelează cu un cuţit trecut prin apă rece si se lasă la frigider o oră. Apoi, se scoate întreagă, dacă este posibil, si se reaşază în tavă cu faţa în sus.
La mixer se amesteci untul, zahărul, laptele concentrat si nuca de cocos până ce se obţine o compoziţie cremoasă.
pune amestecul de lapte şi cocos peste cel de ciocolată, se nivelează şi se mai dă la rece pentru încă o oră.
Ciocolată cu nucă de cocos
Pofta buna!
Blue Kamikaze este o variantă vibrantă a cocktailului clasic Kamikaze, care adaugă o notă de culoare și aromă prin utilizarea lichiorului blue curaçao. Este un cocktail cu un echilibru plăcut între dulce și acrișor, și se prepară rapid, fiind perfect pentru petreceri și ocazii speciale. Culoarea albastră atrăgătoare și gustul său […]