Mazăre cu Ciolan Afumat din: ciolan afumat, mazare, morcovi, ceapa, usturoi, dafin, cimbru, sare, piper, apa. Acest fel de mâncare, adânc înrădăcinat în bucătăria tradițională, oferă o experiență culinară autentică, reușind să aducă împreună gusturi și mirosuri care încântă simțurile. Fiecare ingredient își joacă rolul său esențial, contribuind la complexitatea gustului final. Urmăriți îndeaproape pașii […]
Ciolan cu bere, la cuptor
PrinteazaCiolan cu bere, la cuptor din: ciolan crud de porc, dafin, unt, ulei, boia, cimbru, sare, piper, usturoi, praf de usturoi sos de soia, bere, piper boabe.
Ingrediente:
- 1 bucată ciolan crud de porc
- 2 foi de dafin
- 30 g unt
- 1 linguriţă ulei
- 3 linguriţe boia dulce
- 2 linguri cimbru
- 1/2 linguriţă sare
- piper după gust
- 2 căţei de usturoi
- 2 linguri praf de usturoi
- 2 linguri sos de soia
- 500 ml bere
- 1 linguriţă piper boabe
Mod de preparare:
Fierbi ciolanul timp de 15 minute în apă cu boabe de piper, foile de dafin, sare şi căţeii de usturoi.
Scoţi ciolanul şi îi crestezi pielea şi pe
Fierbi ciolanul timp de 15 minute în apă cu boabe de piper, foile de dafin, sare şi căţeii de usturoi.
Scoţi ciolanul şi îi crestezi pielea şi pe lungime, şi pe lăţime, îl presari pe rând cu condimente, masând bine carnea după fiecare condiment adăugat.
Ungi o tavă potrivită cu ulei, aşezi ciolanul în tavă, îl stropeşti cu puţină bere şi îl pui în cuptorul încins la 225°C.
La fiecare 15 minute mai stropeşti ciolanul cu puţină bere, până se termină toată berea, apoi îl stropeşti cu sosul format în tavă.
Pofta buna!
Ciolan de Porc Afumat la Cuptor
Ciolan de Porc Afumat la Cuptor din: ciolan de porc afumat, ulei de masline, usturoi, boia de ardei dulce, sare, piper, ceapa rosie, foi de dafin, vin rosu sec. În căutarea unei rețete cu ciolan de porc care să-ți satisfacă toate simțurile? Bucură-te de savoarea autentică a ciolanului de porc afumat la cuptor, o combinație […]