Ciolan de porc afumat cu fasole alba

Printeaza

Ciolan de porc afumat cu fasole alba

Ingrediente:Ciolan de porc afumat cu fasole alba

  • 1,5 kg ciolan porc afumat
  • 150 g ceapă
  • 100 g ulei
  • 50 g bulion
  • 500 g fasole albă
  • 1 foaie dafin
  • 1/2 fir cimbru
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Ciolanul de porc afumat se sparge cu bărdiţa în bucăţi, se opăreşte şi se pune la fiert în apă cu sare. In timpul fierberii se spumează. Separat se fierbe fasolea, schimbând 3-4 ape, în ultima apă adăugând sare.

Când fasolea a fiert, se scurge. Ceapa tocată mărunt se căleşte în ulei, se stinge cu bulionul desfăcut în apă, se adaugă fasolea scursă, ciolanul, o foaie de dafin şi 1/2 fir cimbru şi se mai fierbe 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.