Ciolan de porc cu morcovi caramelizati

Printeaza

Ciolan de porc cu morcovi caramelizati din: ciolan de porc, zeama de varza, telina, cuisoare.

Ingrediente:Ciolan de porc cu morcovi caramelizati

  • 2-3 l zeamă de varză
  • 1 ciolan de porc afumat
  • 1 rădăcină de ţelină
  • cuisoare
  • untura

 

Mod de preparare:

Intr-o oală mare, se pun la fiert 2-3 l zeamă de varză. Când dă în clocot, se introduc 1 ciolan de porc afumat şi 1 rădăcină de ţelină curăţată şi dată pe răzătoarea mare şi se lasă să fiarbă acoperit 45-50 minute.

Se pune ciolanul într-o tavă, se unge cu untură şi se împănează cu cuişoare, apoi se introduce în cuptorul încins, până se rumeneşte. Se lasă să se răcorească 5-10 minute şi se scoate carnea de pe os.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.