Ciolan de porc cu varza calita

Printeaza

Ciolan de porc cu varza calita din: varza, untura, ciolan, vin, piper, ienubahar.

Ingrediente:Ciolan de porc cu varza calita

  • o varză medie, acră
  • o lingura untură de pasăre
  • un ciolan de porc
  • 750 ml vin spumos
  • boabe de piper
  • boabe de ienibahar

 

Mod de preparare:

Se taie varza fidelută şi apoi se pune într-o strecurătoare. Se toarnă apă clocotită peste ea şi astfel va fi mai putin acidă.

Se unge un vas de cuptor cu untură, se aşază jumătate din cantitatea de varză, ciolanul, boabe de ienibahar, boabe de piper, se acoperă cu restul de varză, se toarnă vinul, se pune capac şi se lasă la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.