Ciolan de porc si oua albe

Printeaza

Un ciolan mare de porc (1,5 kg) puţin afumat îl pui în apă rece de seara şi-l laşi până a doua zi, când îl aşezi la fiert. Il laşi pe foc până se desface toată carnea de pe os.

Dai la o parte, scoţi cu grijă oasele mai mari, aranjezi cu atenţie pentru a avea forma iniţială şi pudrezi cu piper şi boia de ardei. în apa în care a fiert ciolanul pui ouă albe (bine spălate) să fiarbă aproximativ 8-10 minute.

După aceea le scoţi din apa cu grăsime în care au fiert, le speli cu apă caldă (pentru a nu fi unsuroase) şi le aşezi alături de ciolan.

Ciolan de porc si oua albe

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ciolan de porc am servit in diferite feluri dar ciolan cu ou… niciodata. o sa prepar si eu sa vad cum iese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.