dovlecei, iaurt natural, usturoi, sare, piper. Această salată poate fi servită ca o gustare sau alături de felul principal, fiind o opțiune excelentă pentru zilele calde de vară. Este o alternativă sănătoasă la aperitivele bogate în calorii și poate fi inclusă cu încredere într-o dietă echilibrată. […]
Ciolan de porc la gratar
PrinteazaCiolan de porc la gratar din: cartofi, ardei gras, mustar de dijon, cioclat de porc, unt, ananas, oua, ulei de floarea soarelui si salata verde.
Ingrediente:
- 500 g cartofi noi
- 1 bucati ardei gras, rosu si galben
- 2 linguri mustar de Dijon
- 800 g ciolan presat, taiat in 4 felii groase
- 25 g unt
- 200 g conserva de ananas, scurs si zdrobit
- 4 oua
- 2 linguri ulei de floarea soarelui
- salata verde, pentru servit
Mod de preparare:
Ciolan de porc la gratar: Fierbe cartofii in apa cu sare, pana cand se patrund si apoi scurge-i de apa si zdrobeste-i cu furculita.
Adauga untul, amesteca si lasa deoparte. In tava de copt, aşaza ardeii tăiaţi felii şi stropiţi cu câteva fire de ulei.
Combina muştarul cu ananasul şi unge carnea cu amestecul.
Aşaza carnea in tavă şi da la gril, 5 minute pe fiecare parte. Pune fiecare felie de carne pe câte o farfurie şi acopera cu folie pentru a se păstra calda. Aşaza cartofii în tava şi da la gril 4-5 minute, pânâ când se rumenesc.
Prăjeşte ouăle in ulei. Serveşte friptura cu cartofii rumeniţi, cu ardeii rumeniţi şi cu oul deasupra, alături de salata verde.
Pofta buna!
Ciuperci Pleurotus la tigaie cu usturoi și pătrunjel
din: ciuperci pleurotus, usturoi, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Este o rețetă simplă, dar delicioasă, potrivită atât pentru vegetarieni, cât și pentru cei care doresc să includă mai multe preparate sănătoase în dieta lor. Ciupercile Pleurotus au un gust ușor de nuci și o textură fermă, […]
Incoming search terms:
- ciolan la gratar