Ciolan de porc cu vin rosu

Printeaza

Ciolan de porc cu vin rosu din: ciolan de porc, ceapa, morcov, usturoi, miere, ulei, vin, sare, piper.

Ingrediente:Ciolan de porc cu vin rosu

  • un ciolan de porc
  • o ceapă
  • un morcov
  • 5 căţei usturoi
  • 3 linguri miere
  • 75 ml ulei
  • 250 ml vin roşu
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciolanul se pune la fiert în apă rece. După ce s-a luat spuma, se pun ceapa si morcovul. Se lasă 2 ore. Cu un cuţit se fac tăieturi în ciolan si se introduce usturoiul feliat.

Se unge ciolanul cu miere, se asază în tava de copt, se pun uleiul şi vinul, se presară sare şi piper şi se lasă la cuptor 40 de minute, cu tava acoperită cu folie, şi 20 de minute, fără folie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.