Piept de Rață cu Sos de Afine și Rozmarin din: piept de rata, sare, piper, afine, vin rosu, miere, rozmarin, otet balsamic, amidon de porumb. Descoperiți eleganța culinară cu această rețetă, un fel de mâncare rafinat ce promite să transforme orice masă într-o ocazie specială. Acest preparat îmbină textura unică și gustul bogat al pieptului […]
Ciolan rumenit de porc cu mere
PrinteazaCiolan rumenit de porc cu mere din: ciolan de porc, mere aurii, morcovi, pătrunjel, boabe de piper, frunze dafin, miere, ulei, vin alb, sare, piper.
Ingrediente:
- un ciolan de porc
- 4 mere aurii
- 2 morcovi
- o rădăcină pătrunjel
- boabe de piper
- 2 frunze dafin
- o lingură miere
- 2 linguri ulei
- 300 ml vin alb
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciolanul bine curătat se pune la fiert cu piper şi foi de dafin si se lasă o oră. Se spumează.
Apoi, soriciul se crestează si se unge ciolanul cu miere, asezându-l într-o tavă de cuptor.
presară sare şi piper, se toarna vinul şi uleiul si se dă la cuptor pentru 30 de minute.
După acest timp, se pun merele tăiate pe din două, morcovii şi rădăcina de pătrunjel.
mai lasă 30 de minute si se aduce la masă când s-a rumenit frumos.
Ciolan rumenit de porc cu mere
Pofta buna!
Risotto cu Castane din: orez, castane, supa de legume, ceapa, usturoi, vin alb, unt, parmezan, sare, piper, ulei de masline, frunze de salvie. Acest fel de mâncare aduce împreună cremozitatea caracteristică a risotto-ului cu textura crocantă și gustul dulceag al castanelor fierte, creând o experiență culinară memorabilă. Perfect pentru zilele reci de toamnă sau iarnă, […]