Ciorba acrisoara cu ou

Printeaza

Ciorba acrisoara cu ou din: ulei, faina, zeama de castarveti, concentrat de legume, ceapa, oua, tarhon, foaie de dafin, piper si sare.

Ingrediente:

  • 50 ml ulei
  • 2 linguri faina
  • zeama de la un borcan de castraveti
  • 1 lingura concentrat de legume
  • 1 ceapa
  • 4-8 oua
  • tarhon
  • 1 foaie de dafin
  • piper macinat
  • sare

 

Mod de preparare Ciorba acrisoara cu ou:

Cureţi ceapa şi o laşi întreagă. Faci un rântaş din făină şi ulei şi îl subţiezi cu aproximativ 1 litru de apă, apoi adaugi ceapa întreagă, co­ncentratul de legume, foaia de dafin, sarea şi piperul.

Când dă în clocot baţi ouăle, câte două de persoană.

Adaugi zeama de castravete, pentru a acri ciorba, iei vasul de pe foc şi adaugi tarhonul tocat.

Ouăle trebuie să rămână întregi.

Când serveşti, macini piper alb direct pe far­furie, după care pul ciorba cu polonicul.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Vreau si eu o farfurie de ciorba 😛

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.