Ciorba de afumatura cu tarhon din: scaricica, kaizer, morcovi, telina, cartofi, ceapa, smantana, ou, ulei, sare, piper, tarhon. Ingrediente: 500 g scăricică afumată 50 g kaizer 1 ceapă 2 morcovi 2 ardei graşi 8 cartofi 1 telina 1 păstârnac 300 ml smântână pentru gătit 2 gălbenuşuri 1 lingură tarhon verde sau uscat tăiat 1 lingură […]
Ciorba cu afumatura si verdeata
PrinteazaCiorba cu afumatura si verdeata din: ciolan afumat, ceapa rosie, telina, radacina de patrunjel, morcov, rosii, sos de rosii, paste, bors, patrunjel, leustean, ulei, sare.
- 1 ciolan afumat
- 2 cepe rosii
- 1/2 telina
- 1 radacina de patrunjel
- 1 morcov
- 3 rosii
- 1 cana cu sos de rosii
- o mana de paste
- 1 l bors
- patrunjel
- leustean
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Spala bine carnea de porc si pune-o la fiert în apă. Adună spuma ori de câte ori este nevoie.
Separat, taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei împreună cu morcovul dat pe râzătoare.
Stinge cu sosul de roşii şi lasă să dea în 1-2 clocote.
Când carnea s-a desprins de pe os, adaugă legumele călite, ţelina şi rădăcina de pătrunjel tăiate cubuleţe.
Potriveşte de sare. Adaugă pastele şi, după ce s-au fiert, acreşte cu borşul fiert separat.
La final, aromatizează cu verdeaţa tocată fin.
Ciorba cu afumatura si verdeata
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorba de afumatura cu smantana
Ciorba de afumatura cu smantana din: scaricica, kaizer, morcovi, telina, cartofi, ceapa, smantana, ou, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g scăricică 50 g kaizer 1 ceapă 2 morcovi 2 ardei graşi 8 cartofi 1 telina 1 păstârnac 300 ml smântână 2 gălbenuşuri 1 lingură tarhon 1 lingură ulei sare piper Mod de preparare: Căleşti […]
Pofta buna!
Una din cele mai bune ciorbe