Ciorba de ardei copti cu cartofi
PrinteazaCiorba de ardei copti cu cartofi din: ardei copti, ceapa, rosii, morcovi, ulei, otet, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g ardei copti
- 2 cepe
- 600 g rosii
- 2 morcovi
- 50 g ulei
- 50 ml otet
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare Ciorba de ardei copti cu cartofi:
Caliti ceapa si morcovii, curatate, spalate si tocate marunt, in ulei circa 5 minute.
Adaugati 2 l apa fiarta, apoi rosiile oparite si taiate in cubulete. Adaugati cartofii curatati si taiati in cubulete, ardeii copti taiati marunt si otetul.
Se lasa sa fiarba la foe mic 30-40 minute. Potriviti de sare, adaugati patrunjelul tocat si mai dati in 2-3 clocote.
Pofta buna!