Ciorba de ardei copti cu cartofi

Printeaza

Ciorba de ardei copti cu cartofi din: ardei copti, ceapa, rosii, morcovi, ulei, otet, patrunjel, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 500 g ardei copti
  • 2 cepe
  • 600 g rosii
  • 2 morcovi
  • 50 g ulei
  • 50 ml otet
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Ciorba de ardei copti cu cartofi:

Caliti ceapa si morcovii, curatate, spalate si tocate marunt, in ulei circa 5 minute.

Adaugati 2 l apa fiarta, apoi rosiile oparite si taiate in cubulete. Adaugati cartofii curatati si taiati in cubulete, ardeii copti taiati marunt si otetul.

Se lasa sa fiarba la foe mic 30-40 minute. Potriviti de sare, adaugati patrunjelul tocat si mai dati in 2-3 clocote.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.