Ciorba ardeleneasca de carnati cu zeamă de varză

Printeaza

Ciorba ardeleneasca de carnati cu zeamă de varză din: carnati, boia, ceapa, varza murata, ulei, sare, piper, zeama de varza, patrunjel.

Ingrediente:

  • 2 carnati afumati
  • 100 g boia dulce
  • 2-3 cepe
  • 1/2 capatana de varza murata
  • ulei
  • sare
  • piper
  • zeama de varza
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Ciorba ardeleneasca de carnati cu zeamă de varză: Tai ceapa pestisori si o pui sa se inmoaie in ulei. Adaugi carnatii taiati ronde-le, lasi sa se caleasca un pic impreuna si pui si varza ta­iata fideluta si bine scursa de zeama.

Le lasi sa se imoaie sj nu uita sa amesteci continuu, pui boiaua si dupa 1-2 minu­te torni zeama de varza indoi-ta cu apa.

Cat timp fierb toate, ai vreme sa pregatesti o noutate: stelute de paine.

E foarte simplu ca din felii de paine de o zi sa decupezi miezul fiecarei felii cu ajutorul formelor de biscuiti. Aduci ciorba la masa cu patrunjel si, dupa gust, ardei iute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Mâncare de Fasole cu Cârnați și Costiță – Deliciu Culinar

fasole boabe, carnati afumati, costita afumata, ceapa, usturoi, ardei, boia de ardei, sare, piper, marar. Această mâncare de fasole cu cârnați și coștiță este un exemplu clasic al bucătăriei românești tradiționale.   Ingrediente: 500g fasole boabe 300g cârnați afumați 200g coștiță afumată 1 ceapă […]

 

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • ciorba de varza acra ardeleneasca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.