Ciorba ardeleneasca cu cartofi si carne afumata
PrinteazaCiorba ardeleneasca cu cartofi si carne afumata din: apa, cartofi, oase afumate, morcovi, patrunjel, pastarnac, bors si bulion.
- 5-6 l apa
- 500 g cartofi
- oase afumate (cu carne)
- 3-4 morcovi
- 2 bucati patrunjel
- 1 pastarnac sau 1 telina mica
- bors dupa gust
- 2-3 linguri bulion
Mod de preparare:
Fierbi întâi carnea afumată (oasele). Pui apoi legumele tăiate cubuJeţe, iar la urmă, cartofii (tăiaţi bucăţi). Adaugi şi borsul după gust.
Suplimentar, poţi pune puţin tarhon tocat mărunt. Adaugi şi bulionul şi faci un rântaş din 50 ml ulei şi 2 linguri de făină. Pui rântasul în ciorbă si amesteci.
Ciorba ardeleneasca cu cartofi si carne afumata
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciorba de cartofi cu afumatura si bulion
- ciorba de cartofi ardeleneasca
- ciorba de cartofi cu afumatura si rantas
Perfecta!
De cand e asta ciorba ardeleneasca?
Foarte buna ciorba!
Dintotdeauna e ciorba ardeleneasca
Ai un 10 si de la mine cu ciorba asta 🙂 Chiar este buna!