Ciorba ardeleneasca de carnati cu zeamă de varză
PrinteazaCiorba ardeleneasca de carnati cu zeamă de varză din: carnati, boia, ceapa, varza murata, ulei, sare, piper, zeama de varza, patrunjel.
- 2 carnati afumati
- 100 g boia dulce
- 2-3 cepe
- 1/2 capatana de varza murata
- ulei
- sare
- piper
- zeama de varza
- patrunjel
Mod de preparare:
Tai ceapa pestisori si o pui sa se inmoaie in ulei. Adaugi carnatii taiati ronde-le, lasi sa se caleasca un pic impreuna si pui si varza taiata fideluta si bine scursa de zeama. Le lasi sa se imoaie sj nu uita sa amesteci continuu, pui boiaua si dupa 1-2 minute torni zeama de varza indoi-ta cu apa.
Cat timp fierb toate, ai vreme sa pregatesti o noutate: stelute de paine. E foarte simplu ca din felii de paine de o zi sa decupezi miezul fiecarei felii cu ajutorul formelor de biscuiti. Aduci ciorba la masa cu patrunjel si, dupa gust, ardei iute.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciorba de varza acra ardeleneasca