Ciorba ardeleneasca de loboda

Printeaza

Ciorba ardeleneasca de loboda

Ingrediente:Ciorba ardeleneasca de loboda

  • 500 g carne afumată
  • 1 poală de lobodă
  • câţiva căţei de usturoi
  • 1 lingură de faină
  • 1 pahar lapte dulce
  • 1 ceaşcă lapte acru
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se fierbe carnea. Se grijeşte loboda, se taie fâşii .Se toacă verdeaţă şi usturoi.

Se desface faina în lapte dulce şi se amestecă cu verdeaţă şi usturoi .Când a fiert carnea se pune şi loboda în oală, să clocotească 10 minute .

Se adaugă fierturii laptele cu ce-i în el şi se lasă să mai dea câteva clocote .Se înăcreşte cu lapte bătut şi se dă la masă, cu mămăligă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.