Ciorba armeneasca

Printeaza

Ciorba armeneascaCiorba armâneasca

Ingrediente:

(cantităţile le sta­bileşti în funcţie de nr. de per­soane la masă şi de cât de deasă vrei să fie ciorba):

  • ceapă
  • sare
  • fidea
  • ulei
  • iaurt
  • mentă uscată
  • apă

 

Mod de preparare:

Căleşti ceapa în ulei cu sare, pui fideaua şi o căleşti şi pe ea puţin. O laşi să se răcească, după care adaugi puţină mentă pe care o sfărâmi în mâini, pui iaurtul, amesteci şi adaugi apă până când începe să semene a ciorbă.

Este o mâncare care se consuma rece.

Ciorba armâneasca

Ciorba armâneasca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.