Ciorba de legume cu corcoduse din: fasole, ceapa, morcov, corcoduse, cimbru, sare. Ingrediente: 500 g fasole lată o ceapă un morcov o rădăcină pătrunjel o rădăcină păstârnac 250 g corcoduşe puţin cimbru proaspăt sare Mod de preparare: Se pun la fiert corcoduşele şi, când s-au înmuiat, se trec prin sită. 2. Se pun la […]
Ciorba de legume aromata din: fasole, ceapa, morcov, telina, pastarnac, petrunjel, rosii, sare, lamaie. Ingrediente: 200 g fasole păstăi congelată o ceapă un morcov o felie dintr-o rădăcină de ţelină câte o rădăcină de păstârnac şi pătrunjel 4 roşii sare zeama de la 1/2 de lămâie Mod de preparare: Se taie mărunt rădăcinoasele şi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.