Ciorba asortata de peste

Printeaza

Ciorba asortata de peste din: biban, crap, somn, morcovi, cartofi, ceapa, patrunjel, concentrat de legume, bors.

Ingrediente:Ciorba asortata de peste

  • 300 g biban
  • 300 g crap
  • 300 g somn
  • 3 morcovi
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 1 lingură concentrat de legume deshidratate
  • 1 frunză de dafin
  • 1 I borş

 

Mod de preparare:

Se călesc uşor ceapa toca­tă şi legumele rase. Se adau­gă cartofii tăiaţi cubuleţe. Bibanul şi crapul se pun la fiert în 31 apă şi se lasă să fiarbă cu foaia de dafin, circa 20 minute.

Zeama de peşte se toarnă peste legumele călite şi se pune somnul tăiat în bucăţi nu foarte mari. Se lasă să mai fiarbă un sfert de oră, se adaugă o lingură de con­centrat de legume şi borş.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.