Ciorba asortata de peste

Printeaza

Ciorba asortata de peste din: biban, crap, somn, morcovi, cartofi, ceapa, patrunjel, concentrat de legume, bors.

Ingrediente:

  • 300 g biban
  • 300 g crap
  • 300 g somn
  • 3 morcovi
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 1 lingură concentrat de legume deshidratate
  • 1 frunză de dafin
  • 1 I borş

 

Mod de preparare:

Ciorba asortata de peste: călesc uşor ceapa toca­tă şi legumele rase. Se adau­gă cartofii tăiaţi cubuleţe.

Bibanul şi crapul se pun la fiert în 31 apă şi se lasă să fiarbă cu foaia de dafin, circa 20 minute.

Zeama de peşte se toarnă peste legumele călite şi se pune somnul tăiat în bucăţi nu foarte mari.

lasă să mai fiarbă un sfert de oră, se adaugă o lingură de con­centrat de legume şi borş.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Muraturi – Beneficiile muraturilor pentru sanatate

Muraturi – Beneficiile muraturilor pentru sanatate.  Murăturile reprezintă legume sau fructe care sunt conservate prin procesul de fermentare sau marinare într-o soluție de apă, sare și uneori oțet. Acest proces nu doar prelungește durata de viață a alimentelor, dar creează și un gust caracteristic și o textură diferită față de legumele proaspete. Iată câteva aspecte […]

Hribi cu smântână și usturoi

Hribi cu smântână și usturoi din: hribi, ulei de masline, usturoi, smantana, patrunjel, sare, piper. Hribii cu smântână și usturoi sunt o rețetă tradițională, populară în bucătăria românească și nu numai. Aroma inconfundabilă a hribilor se combină perfect cu gustul delicat al smântânii și cu aroma intensă a usturoiului. Această rețetă este ușor de preparat […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.