homar, ulei, parmezan, sare, rucola. Carpaccio de homar esența rafinamentului în gastronomie, fiind o alegere excelentă pentru un antreu sofisticat. Această rețetă combină delicatețea homarului crud, aroma intensă a uleiului de trufe și textura cremoasă a parmezanului ras, creând un echilibru gustativ de neuitat. Servită în momentele […]
Ciorba cu bacon si tarhon
PrinteazaCiorba cu bacon si tarhon din: bacon afumat, ceapa, cartofi, oua, bors, tarhon in otet, sare, leustean, ulei,
Ingrediente:
- 200 g bacon afumat
- 1 ceapă
- 4 cartofi
- 2 ouă
- 300 ml borş
- puţin tarhon în oţet
- sare
- leustean
- 1 lingură ulei
Mod de preparare:
Ceapa tocata si baconul cubuleţe se călesc în ulei. Se adaugă cartofii tăiaţi cuburi $i se mai lasă la călit un minut.
Se toarnă apă în funcţie de cât de groasă se doreşte a fi ciorba si se lasă la fiert. Se pun ouăle la fiert într-un vas. fierbe si borşul separat.
Din oală se scoate baconul fiert, iar restul compoziţiei se mixează. Se adaugă borşul si se lasă să dea un clocot.
Adaugă tarhonul si ouăle tăiate cuburi mici, baconul si se potriveşte de sare. Se aduce la masa cu leustean.
Ciorba cu bacon si tarhon
Pofta buna!
Carpaccio de Homar cu Ulei de Trufe
supa, ulei, ceapa, usturoi, orez, ciuperci, spanac, vin, parmezan, sare, piper. Risotto este o rețetă clasică , rafinată și plină de arome. Perfectă pentru o cină specială sau pentru a impresiona invitații la un eveniment, această versiune vegetariană a risotto-ului combină textura cremoasă a orezului Arborio cu gustul pământiu […]
N-am pus niciodata bacon in ciorba …