Ciorba de berbec

Printeaza

Ciorba de berbec din: apa, bors, carne de berbec, morcov, patrunjel, varza, rosii, ardei, sare.

Ingrediente:

  • 2 l apă
  • 1 l borş
  • 750 g carne de berbec
  • 1 morcov
  • 1 pătrunjel
  • 1/2 varză mică
  • 500 g roşii
  • 1 ardei gras
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Ciorba de berbec: Se taie carnea bucăţi potrivite. Se fierbe în apă, cu un morcov şi un pătrunjel. Se ia spuma, se potriveşte de sare.

Când carnea este fiartă pe trei sferturi, se adaugă varza tăiată ca tăiţeii, roşiile şi un ardei gras tăiat mărunt. Odată cu ciorba se servesc ardei mici, iuţi.

 

Pofta buna!

 

 

 

Limonadă cu Papaya și Zmeură

Limonadă cu Papaya și Zmeură – perfectă pentru a te răcori în zilele călduroase. Papaya este un fruct tropical originar din America Centrală și de Sud, cunoscut pentru proprietățile sale digestive datorită enzimei numite papaină. Aceasta ajută la descompunerea proteinelor și la îmbunătățirea digestiei. Preparare: 15 minute Răcire: 1 oră Total: 1 oră și 15 […]

Sufleu cu Ciocolată Amăruie

Sufleu cu Ciocolată Amăruie – Desert Elegant și Pufos: perfect pentru ocazii speciale sau pentru a încheia o cină romantică. Cu o textură ușoară și aerată și o aromă intensă de ciocolată, acest sufleu va impresiona cu siguranță pe oricine. Sufleul a fost inventat în Franța în secolul al XVIII-lea și a devenit rapid popular […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.