Ciorba de bob
PrinteazaCiorba de bob din: pastai verzi de bob, morcov, marar verde, ceapa, corcoduse, sare.
- 300 g păstăi verzi de bob
- 1 morcov
- 1 legătură groasă de mărar verde
- 1 ceapă
- 100 g corcoduşe verzi
- sare
Mod de preparare:
Se toacă ceapa se rade morcovul se pun la fiert cu bobul în 2 litri apă până se-nmoai .
Se toacă mărarul se strivesc corcoduşele, fară sâmburi, se pun în ciorbă să clocotească cel puţin un sfert de oră .
Se sărează, se presară mărar.
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorba cu perisoare si zeama de varza
Ciorba cu perisoare si zeama de varza din: ceapa, morcov, ardei, telina, pastarnac, patrunjel, zeama de varza, ulei, carne, ceapa, verdeata, sare, piper. Ingrediente: o ceapă un morcov un ardei gras o felie dintr-o rădăcină de ţelină o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel 500 ml zeamă de varză 2 linguri ulei Pentru perişoare: 400 g […]
Ciorba de fasole pestrita cu suc de rosii
Ciorba de fasole pestrita cu suc de rosii din: fasole, pastarnac, ceapa, telina, sare, suc de rosii. Ingrediente: 250 g fasole boabe pestriţă 1 păstărnac 1 ceapă foi de ţelină verde sau uscată sare 1 l suc de roşii Mod de preparare: Alegeţi fasolea, spălaţi-o în două ape, lăsaţi-o să se înmoaie câteva ore […]
Ciorba de fasole cu gogonele
Ciorba de fasole cu gogonele din: fasole, gogonele, morcov, ceapa, pastarnac, ulei, sare, cimbru. Ingrediente: 250 g fasole boabe 3-4 gogonele murate 500 ml zeamă de gogonele 1 morcov 1 ceapă 1 păstârnac 1 lingură cu ulei sare cimbru Mod de preparare: Alegeţi şi spălaţi fasolea în mai multe ape, daţi-o în clocot şi […]
Ciorba de rosii cu praz
Ciorba de rosii cu praz din: rosii, praz, morcovi, dovlecei, patrunjel, orez, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 kg roşii 8 fire praz 2 morcovi 2 dovlecei 1 legătură pătrunjel 100 g orez cu bobul lung 3-7 linguriţe ulei de măsline sare piper măcinat Mod de preparare: Speli şi cureţi prazul, morcovii şi dovleceii. Păstrezi […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciorba de bob
- bors de bob
Pastai verzi de bob… nu putea sa i se spuna pastai de mazare?! Sau e ceva diferit?