Ciorba de bucatele

Printeaza

Ciorba de bucatele din: carne, morcov, patrunjel, telina, cartofi, conopida, sare de lamaie, galbenus, smantana, ulei, sare.

Ingrediente:

  • 300-400 g carne
  • un morcov
  • un legatura patrunjel
  • 200 g telina
  • o ceapa
  • 2 cartofi
  • 200 g conopida
  • sare de lamiie
  • un galbenus
  • 100 ml smintina
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Ciorba de bucatele: Carnea taiata in bucatele se pune la fiert in 2 l apa, impreuna cu o lingurita rasa de sare, lasindu-se sa fiarba circa 1 ora.

Zarzavatul si ceapa rasa se calesc 2 min in 2-3 linguri de ulei, apoi se adauga in supa.

Cind toate sint fierte se pun cartofi taiati in cubulete si conopida desfacuta in bucatele si se fierb in continuare 15-20 min, ca sa se inmoaie toate.

 

Pofta buna!

 

 

 

Gazpacho de Castraveți

din: castraveti, rosii, ardei, ceapa, usturoi, otet de vin alb, ulei, sare, piper. Gazpacho de castraveți este o interpretare răcoritoare a clasicului spaniol, perfectă pentru zilele călduroase de vară. Această supă rece, plină de arome, combină prospețimea castraveților cu dulceața roșiilor și a ardeilor roșii, adăugând un strop de vivacitate cu ceapă, […]

Ceai de Valeriană cu Sunătoare

din: radacina de valeriana, flori de sunatoare, apa. Ceaiul de valeriană cu sunătoare reprezintă un astfel de remediu, combinând proprietățile relaxante ale valerianei cu efectele calmante ale sunătoarei pentru a îmbunătăți starea de spirit și a promova o stare de bine generală. Acest ceai este alegerea perfectă pentru momentele în […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.