Ciorba bucovineana
PrinteazaCiorba bucovineana
- 5 cartofi
- 3 morcovi
- 1 ceapă
- 2 rădăcini de pătrunjel sau conopidă de la congelator
- 1 sfeclă roşie
- 1 ardei iute
- ulei
- sare
- 1 legătură pătrunjel
- 1 legătură mărar
- 1 legătură leuştean
Mod de preparare:
Cureţi, speli şi pui la fiert într-o oală cu apă cartofii, morcovii, rădăcina de pătrunjel şi ceapa tăiate ca pentru ciorbă. După ce au dat în clocot, potriveşti de sare.
Pentru a-i da ciorbei o culoare plăcută, pui şi sfecla roşie tăiată cubuleţe şi un ardei iute tăiat bucăţele. După ce legumele au fiert, adaugi mărarul, leuşteanul şi pătrunjelul tocate mărunt şi o lingură de ulei şi mai laşi puţin la foc mic.
Ciorbă bucovineană
Poftă bună!
Incoming search terms:
- ciorba bucovineana
- https://www restaurantedelux ro/ciorba-bucovineana html