Ciorba bulgareasca de pui

Printeaza

Ciorba bulgareasca de pui din: maruntaie de pui, zarzavat, ceapa, unt, faina, smantana, galbenus, sare, piper, foaie de dafin.

 

Ingrediente:Ciorba bulgareasca de pui

  • măruntaie de la doi pui
  • 1 legătură de zarzavat pentru supă
  • 1 ceapă
  • 1 linguriţă de unt
  • 1 lingură de făină
  • 100 ml smântână
  • 1 gălbenuş
  • sare
  • piper boabe
  • 1 foaie de dafin

Preparare:

Se prăjeşte ceapa tocată mărunt în unt, împreună cu zarzavatul tăiat fideluţă, se presară cu făină şi se stinge cu 2 litri de apă.

Se adaugă măruntaiele, se condimentează după gust şi se fierbe până se pătrund bine ingredientele.

Se freacă gălbenuşul cu smântână într-un vas şi se toarnă în supa fierbinte, amestecând continuu.

Ciorba bulgareasca de pui

Ciorba bulgareasca de pui.jpg

Pofta buna!

 

 


poate te intereseaza si:

Ciorba de pui cu legume si taietei

Ciorba de pui cu legume si taietei

Ciorba de pui cu legume si taietei din: pui, ceapa, morcov, ardei, telina, zeama de varza, taietei, sare. Ingrediente: 2 spinări de pui 2 ciocănele 2 aripi o ceapă un morcov un ardei gras o felie dintr-o rădăcină de ţelină o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel 500 ml zeamă de varză tăieţei, după gust sare […]

Ciorba de pui cu taietei

Ciorba de pui cu taietei din: carne de pui, ceapa, morcov, ardei, zeama de varza, taietei, sare. Ingrediente: 2 spinări de pui 2 ciocănele 2 aripi o ceapă un morcov un ardei gras o felie dintr-o rădăcină de ţelină o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel 500 ml zeamă de varză tăieţei, după gust sare   […]

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. As face si eu o ciorba bulgareasca. Asa ma familiarizez si cu retetele cu specific bulgaresc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.