Ciorba de pui cu legume si taietei din: pui, ceapa, morcov, ardei, telina, zeama de varza, taietei, sare. Ingrediente: 2 spinări de pui 2 ciocănele 2 aripi o ceapă un morcov un ardei gras o felie dintr-o rădăcină de ţelină o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel 500 ml zeamă de varză tăieţei, după gust sare […]
Ciorba bulgareasca de pui
PrinteazaCiorba bulgareasca de pui din: maruntaie de pui, zarzavat, ceapa, unt, faina, smantana, galbenus, sare, piper, foaie de dafin.
- măruntaie de la doi pui
- 1 legătură de zarzavat pentru supă
- 1 ceapă
- 1 linguriţă de unt
- 1 lingură de făină
- 100 ml smântână
- 1 gălbenuş
- sare
- piper boabe
- 1 foaie de dafin
Preparare:
Se prăjeşte ceapa tocată mărunt în unt, împreună cu zarzavatul tăiat fideluţă, se presară cu făină şi se stinge cu 2 litri de apă.
Se adaugă măruntaiele, se condimentează după gust şi se fierbe până se pătrund bine ingredientele.
Se freacă gălbenuşul cu smântână într-un vas şi se toarnă în supa fierbinte, amestecând continuu.
Ciorba bulgareasca de pui
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Ciorba de pui cu taietei
Ciorba de pui cu taietei din: carne de pui, ceapa, morcov, ardei, zeama de varza, taietei, sare. Ingrediente: 2 spinări de pui 2 ciocănele 2 aripi o ceapă un morcov un ardei gras o felie dintr-o rădăcină de ţelină o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel 500 ml zeamă de varză tăieţei, după gust sare […]
Pofta buna!
As face si eu o ciorba bulgareasca. Asa ma familiarizez si cu retetele cu specific bulgaresc.