Ciorba bulgareasca

Printeaza

Ciorba bulgareasca din: castraveti, iaurt, usturoi, verdeata, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 castraveţi
  • sare
  • iaurt
  • usturoi
  • verdeata
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciorba bulgareasca: Se curăţă 4 castraveţi de mărime potrivită, se taie cubuleţe ceva mai mici decât zarzavatul pentru ciorbă, se sărează şi se lasă cca 30 minute.

Se adaugă apoi un sos preparat din iaurt bătut cu apă, usturoi pisat, verdeaţă tocată şi piper.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.