Ciorba de bureti cu carne de miel

Printeaza

Ciorba de bureti cu carne de miel din: cap de miel, intestine de miel, maruntaie de miel, carne, morcov, ceapa verde, ceapa, usturoi verde, ceapa, usturoi verde, macris, bulion, sare, leustean, ou, ardei gras.

Ingrediente:Ciorba de bureti cu carne de miel

  • 1 cap de miel
  • intestinele de miel
  • maruntaiele de miel (inima, ficat, splina, plamani)
  • cateva bucati de carne
  • 1 morcov
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 2 pumni de macris
  • bulion
  • sare
  • leustean
  • 1 ou
  • 1 ardei gras

 

Mod de preparare:

Pui la fiert capul si maruntaiele impreuna cu ceapa si morcovul.

Cand au fiert, scoti maruntaiele intestinele, si tai cubulete intestinele in fasii de aproximativ de 1 cm.

De aici vine si numele de “ciorba de bureti”.

Dupa ce le-ai tocat, le pui din nou la fiert, adaugi bulionul, ardeiul gras si carnea.

Cand este aproape gata, pui usturoiul si macrisul tocat, sare dupa gust.

Cand este gata, pui leusteanul tocat marunt si dregi ciorba cu oul batut.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Friptura de miel cu ierburi

Friptura de miel cu ghimbir

Friptura de miel cu ghimbir din: pulpe de miel, scortisoara, curcuma, ghimbir, piper cayenne, coriandru, cardamom si ulei de masline. Ingrediente 1.5 kg pulpa de miel dezosata 1 lingurița scorțișoara 2 lingurite curcuma ½ lingurita ghimbir ½ lingurita piper cayenne 2 lingurite de coriandru 1 lingura cardamon 1 lingura ulei de masline salata de cușcuș și […]

Rulada de miel cu ardei

Rulada de miel cu anghinare

Rulada de miel cu anghinare din: carne de miel, pulpa de miel, rozmarin, cimbru verde, anghinare in saramura, rosii, ulei de nuci, mustar, sare, piper. Ingrediente: 1,3 kg carne de miel, preferabil partea de pe abdomen 500 g bucati din pulpa de miel, fara os si piele 5 g rozmarin 5 g cimbru verde 1 kg […]

 

Ciorba de pleurotus (bureti negri)

Ciorba de pleurotus (bureti negri) din: ciuperci, morcovi, ceapa, usturoi, faina, sare, piper, vereata, smantana, galbenus. Ingrediente: 500 g ciuperci pleurotus proaspete 2-3 morcovi rasi 2 cepe usturoi 1 lingura faina sare, piper, dupa gust verdeata smantana 1 galbenus   Mod de preparare: Pui buretii pe foc cu ceapa, cu ulei si apa. Adaugi si […]

Reteta zilei: Ciorba de miel cu leustean si bureti

Ciorba de miel este unul dintre felurile de mancare care nu trebuie sa lipseasca din meniul de  Paste. Avem pentru voi o reteta savuroasa de ciorba de miel cu leustean si bureti daca vreti  sa petreceti Sarbatorile Pascale in mod traditional si pe care puteti s-o preparati la fel  de bine si intr-o zi obisnuita […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.