Ciorba de burta (ranga ranga)

Printeaza

O retea de ciorba de burta din: burta de vaca, cartofi, patrunjel, supa, usturoi, boia galbena, piper, sare si sarza.

Ingrediente:Ciorba de burta (ranga ranga)

  • 1 bucată mare de burtă de vacă
  • 8 cartofi mari
  • pătrunjel tăiat fin
  • 1 ceaşcă supă
  • 3 căţei de usturoi
  • 8 linguri boia galbenă măcinată
  • piper şi sare, după gust
  • sarza

 

Mod de preparare:

Se spală burta bine şi se lasă la fiert timp de cinci minute într-o oală cu apă. Când s-a fiert, se taie fâşii foarte fine. Intr-o oală cu ulei încins se pun piper, boia, usturoi şi sare, amestecandu-se bine.

Se adaugă fâşiile de burtă şi zeama în care a fiert. Sc lasă la fiert cinci minute. Se fierb cartofii, fară coajă, în apă fierbinte cu sare. Intr-o farfurie adâncă se pun cartofii întregi. Deasupra se aşează fâşiile de burtă. Se ornează cu sarza şi se presară pătrunjel.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.