Ciorba cu carnati si praz

Printeaza

Ciorba cu carnati si praz din: cârnaţi afumaţi, cartofi, praz, morcov, pătrunjel, sare, ceapa, bors, apa ulei, piper.

Ciorba_cu_carnati_si_praz

Ingrediente:

  • 600 g cârnaţi afumaţi
  • 1 kg cartofi
  • 1 praz
  • 1 morcov
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • 1 ceapă
  • 1 l borş lacru
  • 3 l apă
  • 2 linguri ulei
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai cârnaţii felii şi ii sotezi puţin în ulei, nu mai mult de 2 minute. Pui apa în oală, adaugi sare după gust.

Toci ceapa şi morcovul şi le pui la fiert. După ce au fiert 15 minute, adaugi cartofii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe.

Pui şi carnaţii, aştepţi 10 minute şi torni borşul. Cu 5 minute înailte să închizi focul pui prazul tăiat fetii.

Presari pătrunjel tocat şi piper.

 

Ciorba cu carnati si praz

Ciorba_cu_carnati_si_praz

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.