Ciorba cu carnati si praz
PrinteazaCiorba cu carnati si praz din: cârnaţi afumaţi, cartofi, praz, morcov, pătrunjel, sare, ceapa, bors, apa ulei, piper.
Ingrediente:
- 600 g cârnaţi afumaţi
- 1 kg cartofi
- 1 praz
- 1 morcov
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- 1 ceapă
- 1 l borş lacru
- 3 l apă
- 2 linguri ulei
- piper
Mod de preparare:
Tai cârnaţii felii şi ii sotezi puţin în ulei, nu mai mult de 2 minute. Pui apa în oală, adaugi sare după gust.
Toci ceapa şi morcovul şi le pui la fiert. După ce au fiert 15 minute, adaugi cartofii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe.
Pui şi carnaţii, aştepţi 10 minute şi torni borşul. Cu 5 minute înailte să închizi focul pui prazul tăiat fetii.
Presari pătrunjel tocat şi piper.
Ciorba cu carnati si praz
Pofta buna!