Ciorbă de cârnaţi cu tarhon
PrinteazaO reteta de ciorba de carnati cu tarhon din: carnati afumati de porc, oase de vita, ceapa, morcov, pastarnac, patrunjel, tarhon, orez, iaurt, ou, faina si ulei.
- 200 g carnati afumati de porc
- 500 g oase de vita
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 pastarnac
- 1 radacina de patrunjel
- 2 legaturi tarhon
- 1 lingura orez
- 200 g iaurt
- 1 ou
- 1 lingurita faina
- ulei
Mod de preparare:
Fierbi oasele de vită în 1 l de apă. După ce au fiert, scoţi oasele şi pui în zeama rămasă legumele tocate mărunt. Când sunt fierte şi acestea, pui orezul fiert separat şi cârnaţii prăjiţi în ulei.
Amesteci făina cu oul şi iaurtul, torni amestecul peste ciorbă, adaugi tarhonul şi mai dai ciorba în 3 clocote.
Ciorbă de carnaţi cu tarhon
Pofta buna!