Ciorbă de cârnaţi cu tarhon

Printeaza

O reteta de ciorba de carnati cu tarhon din: carnati afumati de porc, oase de vita, ceapa, morcov, pastarnac, patrunjel, tarhon, orez, iaurt, ou, faina si ulei.

Ingrediente:Ciorbă de cârnaţi cu tarhon

  • 200 g carnati afumati de porc
  • 500 g oase de vita
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 legaturi tarhon
  • 1 lingura orez
  • 200 g iaurt
  • 1 ou
  • 1 lingurita faina
  • ulei

 

Mod de preparare:

Fierbi oasele de vită în 1 l de apă. După ce au fiert, scoţi oasele şi pui în zeama rămasă legumele tocate mărunt. Când sunt fierte şi acestea, pui orezul fiert separat şi cârnaţii prăjiţi în ulei.

Amesteci făina cu oul şi iaurtul, torni amestecul peste ciorbă, adaugi tarhonul şi mai dai ciorba în 3 clocote.

Ciorbă de carnaţi cu tarhon

Ciorbă de cârnaţi cu tarhon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.