Medalion de mistret cu sos din: muschi de mistret, untura, usturoi, ceapa, castraveciori murati, mustar, zarzavat, vin, patrunjel, franzela, bulion, faina, sare. Ingrediente: 1 kg muşchi de porc mistreţ (vânat) 10 linguri untură 1 cană oţet 2 căpăţâni de usturoi 4 cepe 1/2 kg castraveciori muraţi 3 linguri muştar zarzavat de supă (minimum telină şi […]
Ciorbă cu carne de mistret
PrinteazaO reteta de ciorba cu carne de mistret din: carne de porc mistret, cartofi, ceapa, telina, patrunjel, ardei gras, zeama de lamaie, galbenusuri, sare si piper.
- carne de porc mistret
- cartofi
- ceapa telina
- radacina de patrunjel
- ardei gas
- zeama de lamaie
- 2-3 galbenusuri
- sare si piper dupa gust
- patrunjel
Mod de preparare:
Cantităţile sunt la aprecerea fiecăruia. Pui la fiert carnea de mistreţ. Apoi adaugi legumele tăiate, mai puţin cartoful pe care îl vei adăuga când celelalte legume sunt aproape fierte.
După ce s-a fiert şi cartoful, adaugi sare şi piper după gust, acreşti ciorba cu zeamă de lămâie şi o dregi cu gălbenuş. La final, adaugi pătrunjel tocat.
Pofta buna!
Tocana de mistret
Tocana de mistret din: carne de mistret, ardei, ceapa, boia, dafin, vin, piper, sare, ulei. Ingrediente: 1 kg carne de mistreţ 2-3 buc. de ardei gras 4 cepe 1 linguriţă de boia dulce 3 frunze de dafin 1 pahar de vin piper sare ulei Mod de preparare: Carnea de mistreţ, scoasă de la marinat, […]
Cotlete de mistret
Cotlete de mistret din: cotlete de mistret, ulei, unt, sare. Ingrediente: 5 cotlete de mistreţ 2 linguri de ulei 2 linguri de unt sare Mod de preparare: Cotletele de mistreţ se bat uşor cu bătătorul de carne, pe ambele părţi, şi se sărează. Cine doreşte, le poate împăna cu feliuţe de slănină. Intr-o tigaie […]
Incoming search terms:
- ciorba de mistret
- https://www restaurantedelux ro/ciorba-carne-mistret html
Eheeee, nu se prea gaseste carnea de mistret. E o raritate si nici nu e prea ieftina 🙂