carne de porc, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, ardei gras, cartofi, telina, rosii, ulei, leustean, sare, piper, apa. Descoperiți farmecul bucătăriei românești cu această rețetă de ciorbă de porc, o mâncare îndrăgită și răspândită în toată România. Această rețetă combină gustul autentic al bucătăriei tradiționale cu […]
Ciorbă de carne
PrinteazaCiorba de carne din: piept de porc, morcovi, cartofi, telina, pastarnac, patrunjel, ceapa, ardei gras, tarhon, patrunjel, lamaie, ulei si sare.
- 500 g piept de porc
- 2 morcovi mari
- 2 cartofi
- 1 telina
- 1 pastarnac
- 1 radacina de patrunjel
- 1 ceapa mare
- 1 ardei gras
- tarhon
- patrunjel
- lamaie
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Taie carnea şi pune-o la fiert în doi litri de apă rece. Spumuieşte în primele 15 minute, presară sare şi lasă la fiert vreo 40 de minute.
Căleşte în ulei legumele tăiate. Lasă-le la foc mic până ce se înmoaie uşor. Adaugă-le în supa de carne şi lasă-le să dea împreună în 2-3 clocote.
Pune verdeaţa tocată, sărează după gust, şi adaugă una sau două linguri cu zeamă de lămâie, în funcţie de cât de acră sau dulce vrei să fie ciorba.
Lasă acoperit 30 de minute ca să se întrepătrundă aromele înainte de servire.
Ciorbă de carne
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorbă cu Carne de Porc – Rețetă Autentică
Ciorba de bureti cu carne de miel
cap de miel, intestine de miel, maruntaie de miel, carne, morcov, ceapa verde, ceapa, usturoi verde, ceapa, usturoi verde, macris, bulion, sare, leustean, ou, ardei gras. Ingrediente: 1 cap de miel intestinele de miel maruntaiele de miel (inima, ficat, splina, plamani) cateva bucati de carne 1 morcov 1 […]
Ciorba de cartofi cu carne afumata
cartofi, carne afumata, ceapa, morcovi, telina, dafin, smantana. Ingrediente: 500 g carne afumată 1 kg cartofi o ceapă 2 morcovi o felie dintr-o rădăcină de ţelină o legătură tarhon proaspăt o foaie dafin 200 g smântână un ou Mod de preparare: In 3 litri de apă se pune […]
Pofta buna!