Ciorba de cartofi cu mazare

Printeaza

Ciorba de cartofi cu mazare din: cartofi, morcov, ardei, patrunjel, leustean, mazare, orez, pasta de tomate, bors, fidea, sare.

Ingrediente:

  •  10 cartofi
  • 1 morcov
  •  1 ardei
  •  1 rădăcină pătrunjel
  •  1 legătură pătrunjel
  •  1 legătură leuştean
  •  50 g mazăre
  •  50 g orez
  •  2-3 linguri pastă de tomate
  •  borş
  •  fidea
  •  sare, după gust

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi speli, îi tai cuburi şi îi pui la fiert în apă, împreună cu orezul. Morcovul, rădăcina de pătrunjel şi ardeiul le cureţi, le speli şi le tai mărunt, apoi le căleşti împreună în 3 linguri de pastă de tomate şi apoi adaugi totul în oală.

Adaugi şi boabele de mazăre. Jumătate legătură de pătrunjel şi jumătate legătură de leuştean le speli şi le toci mărunt, apoi le adaugi în oală.

Când legumele sunt aproape fierte, adaugi fidea, borş şi sare, după gust şi laşi să fiarbă încă 10 minute.

Inchizi focul şi adaugi şi celelalte două jumătăţi de legături de verdeaţă, spălate şi tocate, apoi acoperi cu un capac.

Ciorba de cartofi cu mazare

Ciorba_de_cartofi_cu_mazare

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.