Ciorba de cartofi cu naut si busuioc

Printeaza

Ciorba de cartofi cu naut si busuioc din: naut, cartofi, ceapa, morcov, radacina de patrunjel, usturoi, ulei, foi de dafin, busuioc, sare.

 

Ingrediente:

  • 1500 g năut
  • 4 cartofi
  • 1 ceapă mare
  • 2 morcovi
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 6 căţei de usturoi
  • 1 lingură ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingură busuioc
  • sare

Mod de preparare:

Ciorba de cartofi cu naut si busuioc: Pui de seara năutul la înmuiat în apă rece.

A doua zi înlocuieşti apa şi fierbi boabele, timp de 20-25 de minute, după care schimbi apa şi continui fierberea timp de 2 ore, în apă cu sare, până când boabele se înmoaie.

După ce a fiert năutul, cureţi, speli şi tai cubuleţe legumele.

Intr-o oală înăbuşi legumele cu uleiul şi cu 100 ml apă, stingi cu 1,5 l apă fierbinte, adaugi foaia de dafin şi busuiocul şi fierbi legume­le 15-20 de minute, după care adaugi năutul fiert, potriveşti gustul de sare şi mai laşi să dea câteva clocote.

Pofta buna!

 

 

 

Integrați Coada-soricelului în Rutina Zilnică: Ceaiuri, Tincturi și Utilizări

Integrați Coada-soricelului în Rutina Zilnică: Ceaiuri, Tincturi și Utilizări. Coada-soricelului este o plantă versatilă, apreciată atât în medicina tradițională cât și în rutinele moderne de frumusețe și sănătate. Ceai de Coada-soricelului: Preparare și Beneficii Preparare: Pentru a prepara ceaiul, adăugați 1-2 lingurițe de iarbă uscată la o cană de apă fierbinte. Lăsați să infuzeze 10 […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.