Integrați Coada-soricelului în Rutina Zilnică: Ceaiuri, Tincturi și Utilizări. Coada-soricelului este o plantă versatilă, apreciată atât în medicina tradițională cât și în rutinele moderne de frumusețe și sănătate. Ceai de Coada-soricelului: Preparare și Beneficii Preparare: Pentru a prepara ceaiul, adăugați 1-2 lingurițe de iarbă uscată la o cană de apă fierbinte. Lăsați să infuzeze 10 […]
Ciorba de cartofi cu naut si busuioc
PrinteazaCiorba de cartofi cu naut si busuioc din: naut, cartofi, ceapa, morcov, radacina de patrunjel, usturoi, ulei, foi de dafin, busuioc, sare.
Ingrediente:
- 1500 g năut
- 4 cartofi
- 1 ceapă mare
- 2 morcovi
- 2 rădăcini de pătrunjel
- 6 căţei de usturoi
- 1 lingură ulei
- 1 foaie de dafin
- 1 lingură busuioc
- sare
Mod de preparare:
Ciorba de cartofi cu naut si busuioc: Pui de seara năutul la înmuiat în apă rece.
A doua zi înlocuieşti apa şi fierbi boabele, timp de 20-25 de minute, după care schimbi apa şi continui fierberea timp de 2 ore, în apă cu sare, până când boabele se înmoaie.
După ce a fiert năutul, cureţi, speli şi tai cubuleţe legumele.
Intr-o oală înăbuşi legumele cu uleiul şi cu 100 ml apă, stingi cu 1,5 l apă fierbinte, adaugi foaia de dafin şi busuiocul şi fierbi legumele 15-20 de minute, după care adaugi năutul fiert, potriveşti gustul de sare şi mai laşi să dea câteva clocote.
Pofta buna!
Integrați Coada-soricelului în Rutina Zilnică: Ceaiuri, Tincturi și Utilizări