Ciorba de cartofi noi acrită cu zarzăre

Printeaza

Ciorba de cartofi noi acrită cu zarzăre

Ingrediente:

  • 700 g cartofi noi
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 cană zarzăre
  • 3 linguri ulei
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură leuştean
  • 1 lingură vegeta

 

 

Mod de preparare:

Ciorba de cartofi noi acrită cu zarzăre: Se pune la fiert, în apă clocotită, morcovul tăiat rondele, ceapa verde tocată mărunt, cartofii tăiaţi cubuleţe potrivite şi rădăcina de pătrunjel tocată fin.

Separat, zarzărele se pun la înăbuşit cu puţină apă. Când sunt bine pătrunse, se iau de pe foc, se pasează cu o lingură de lemn şi se trec prin sită, în oala cu ciorbă.

Se potriveşte de gust cu vegeta, ulei şi sare. Se ia vasul de pe foc şi se adaugă verdeaţa tocată fin.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.