Ciorba de cartofi cu perisoare

Printeaza

O reteta deliciaosa de ciorba de cartofi cu perisoare din: carne tocata, ceapa, orez, patrunjel verde, sare, piper, ceapa, morcovi, telina, ardei rgas, bors, ulei si sare.

IngredienteCiorba de cartofi cu perisoare

perisoarele:

  • 500g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 lingura orez
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

ciorba:

  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ardei gras
  • 300g cartofi
  • ½ litru bors
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Curatam legumele si le tocam marunt. Cartofii ii taiem cuburi. Preparam perisoarele. Amestecam carnea tocata cu orezul, pe care l-am fiert separat in apa cu sare, ceapa tocata marunt, patrunjelul tocat, sarea si piperul. Framântam bine si formam perisoarele.

Incingem 3 linguri de ulei intr-o oala. Punem legumele tocate, le calim 1 minut, dupa care turnam 11/2 litri de apa. Când clocoteste punem perisoarele, si lasam sa fiarba pe foc mic. Dupa 20 de minute adaugam  cartofii. Separat fierbem borsul.

Când perisoarele si cartofii sunt fierte, turnam borsul si punem sare dupa gust.

Ciorba de cartofi cu perisoare

Ciorba de cartofi cu perisoare

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.