Inimi de Anghinare Sote cu Usturoi și Ierburi Aromatice din: inimi de anghinare, usturoi, ulei, patrunjel, rozmarin, sare, piper, suc de lamaie. Acest preparat combină textura unică a inimilor de anghinare cu aromele puternice de usturoi și ierburi proaspete, oferind un gust deosebit și beneficii nutritive remarcabile. Reteta Inimi de Anghinare Sote cu Usturoi […]
Ciorba de cartofi cu rosii
PrinteazaCiorba de cartofi cu rosii din: cartofi, telina, morcov, pastarnac, patrunjel, ceapa, rosii, bulion, marar, sare, piper.
Ingrediente:
- 6 cartofi
- 1 telina mica
- 1 morcov
- 1 pastarnac
- 1 radacina de patrunjel
- 2 cepe
- 6 rosii
- 2 linguri de bulion
- 1 legatura de marar
- 1 legatura de patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciorba de cartofi cu rosii: Ţelina, morcovii, păstârnacul, rădăcina de pătrunjel şi ceapa se curăţă, se spală, se taie în cubuleţe şi se pun la fiert înăbuşit în apă rece cât să le acopere.
curăţă cartofii, se spală, se taie în cubuleţe şi se pun la fiert în momentul în care s-a înmuiat zarzavatul.
adaugă 2 I de apă fierbinte, iar când sunt aproape fierţi cartofii, se pun roşiile, tăiate mărunt, şi bulionul.
Eventual, se poate pune un borcan de roşii în bulion.
potriveşte de sare şi piper şi se mai lasă vreo trei clocote, apoi se ia de pe foc.
Ciorba se poate servi imediat, dar este la fel de bună şi rece.
Pofta buna!
Inimi de Anghinare Sote cu Usturoi și Ierburi Aromatice