Ciorba cu castraveti acri
PrinteazaO reteta gustoasa de ciorba cu castraveti acri din: cartofi, morcovi, ardei, ceapa, marar, castraveti acri, sare, piper, ulei de masline si patrunjel.
- 6 cartofi cu coaja rosie
- 2 morcovi
- un ardei verde
- un ardei rosu
- 2 cepe
- o legatura marar
- 6 castraveti acri din saramura
- sare
- piper
- o lingurita ulei de masline
- o legatura patrunjel
Mod de preparare:
Se curăţă şi se spală legumele în 2-3 ape. Se taie mărunt, se călesc în ulei, apoi se pun să fiarbă în apă. Se spală bine cartofii, se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe.
Se adaugă spre final, ca să nu se înmoaie prea tare în ciorbă.
După ce au fiert legumele, se adaugă castraveţii acri tăiaţi rondele, sare, piper şi verdeaţa.Ciorba se mai dă în câteva clocote şi apoi se poate servi ornată cu pătrunjel sau cu mărar. Se poate servi şi cu smântână.
Ciorba cu castraveti acri
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciorba de castraveti acri