Ciorba cu castraveti acri

Printeaza

O reteta gustoasa de ciorba cu castraveti acri din: cartofi, morcovi, ardei, ceapa, marar, castraveti acri, sare, piper, ulei de masline si patrunjel.

Ingrediente:

  • 6 cartofi cu coaja rosie
  • 2 morcovi
  • un ardei verde
  • un ardei rosu
  • 2 cepe
  • o legatura marar
  • 6 castraveti acri din saramura
  • sare
  • piper
  • o lingurita ulei de masline
  • o legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală legume­le în 2-3 ape. Se taie mărunt, se călesc în ulei, apoi se pun să fiarbă în apă. Se spală bine cartofii, se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe.

Se adaugă spre final, ca să nu se înmoaie prea tare în ciorbă.

După ce au fiert legumele, se adaugă castraveţii acri tăiaţi rondele, sare, piper şi verdeaţa.Ciorba se mai dă în câteva clocote şi apoi se poate servi ornată cu pătrunjel sau cu mărar. Se poate servi şi cu smântână.

Ciorba cu castraveti acri

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciorba de castraveti acri

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.