Ciorbă de Fenicul cu Linte: O Rețetă Aromată și Nutritivă pentru Zile Răcoroase din: linte verde, fenicul, morcovi, ceapa, rosii conservate, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, patrunjel. Savurați gustul unic al acestei ciorbe, o rețetă plină de nutrienți și arome. Combinând feniculul aromatic cu lintea proteică, morcovii dulci și roșiile suculente, această […]
Ciorba cu ciolan afumat si tarhon
PrinteazaCiorba cu ciolan afumat si tarhon din: ciolan afumat, smantana, tarhon, cartofi, morcovi, telina, ceapa, ardei, pastarnac, oua.
- 500 g ciolan afumat
- 500 g smântână
- 30 g tarhon
- 4 cartofi
- 2 morcovi
- 1 ţelină
- 2 cepe
- 1 ardei
- 1 păstârnac
- 5 ouă
Mod de preparare:
Se taie ciolanul afumat cubuleţe. Legumele se spală, se curăţă şi se taie mărunt.
Într-o oală se călesc legumele câteva minute. Se adaugă şi afumătura şi se lasă pe foc, timp de 10 minute.
Se toarnă apă peste ingrediente şi se mai lasă la fiert cam 30 minute.
Între timp, se amestecă gălbenuşurile cu smântâna. Se adaugă treptat peste această compoziţie, 3 – 4 polonice din zeamă şi se amestecă bine.
Se toarnă toată compoziţia în ciorbă, se amestecă bine şi se mai lasă la fiert aproximativ 30 minute.
Se adaugă tarhonul, se amestecă şi se mai lasă pe foc încă 10 minute. Se serveşte caldă, cu pâine ţărănească cu seminţe.
Ciorba cu ciolan afumat si tarhon
Pofta buna!
Ciorbă de Legume cu Cimbru – Aroma Prospețimii într-un Bol
Ciorbă de Legume cu Cimbru – Aroma Prospețimii într-un Bol din: morcovi, cartofi, ceapa, usturoi, ardei gras, dovlecel, ulei de masline, cimbru, sare, piper, smantana. Ciorba este o mâncare reconfortantă, plină de prospețime și arome intense. Adăugarea cimbrului, fie proaspăt, fie uscat, transformă această ciorbă într-o experiență gustativă aparte. Reteta Ciorbă de Legume cu Cimbru […]
Pofta buna!