Ciorbă de legume și ciuperci din: ciuperci, morcovi, ardei gras, radacina de patrunjel, gulie, mazare, cartofi, conopida, ceapa, ceapa verde, usturoi verde, patrunjel, leustean, piper, boia, suc de rosii, sare, ulei. Ingrediente: 300 g ciuperci proaspete sau din conservă 2 morcovi 1 ardei gras sau capia 2 rădăcini de pătrunjel 1 gulie 150 g […]
Ciorba de ciuperci
PrinteazaCiorba de ciuperci din: ciuperci, ceapa, morcovi, patrunjel, gogosar, orez, patrunjel, condimente si bors.
- 1 kg ciuperci
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 radacina de patrunjel
- 1 gogosar
- 100 g orez
- 1 legatura patrunjel
- condimente
- bors
Mod de preparare:
Curăţaţi ciupercile, spălaţi-le şi tăiaţi-le în bucăţi mai mari. Curăţaţi ceapa, spălaţi-o şi tocaţi-o mărunt, apoi căliţi-o în ulei 2-3 minute.
Adăugaţi ciupercile, acoperiţi cu un capac şi căliţi-le împreună cu ceapa 5 minute.
Puneţi la fiert în 4 litri de apă legumele rămase, curăţate, spălate şi tăiate în cubuleţe, împreună cu condimente.
Luaţi spuma şi adăugaţi ceapa şi ciupercile călite. Fierbeţi totul la foc mic 10 minute, apoi puneţi orezul.
Când toate cele din oală sunt bine fierte, puneţi pătrunjelul tocat mărunt şi borsul după gust.
Mai fierbeţi ciorba 1 minut la foc mic.
Ciorba de ciuperci
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorbă de legume și ciuperci
Ciorba acra cu ciuperci
Ciorba acra cu ciuperci din: ciuperci, apa, morcovi, rosie, ardei gras, ceapa, sare, frunze de leustean, patrunjel verde, otet, piper si usturoi. Ingrediente: 500 g ciuperci 4 l apă 2-3 morcovi un păstârnac o roşie un ardei gras o ceapă sare frunze de leuştean şi de pătrunjel verde oţet piper 6 căţei de usturoi un […]
Ciorba de ciuperci cu sos de rosii
Ciorba de ciuperci cu sos de rosii din: ciuperci, morcovi, pastarnac, ceapa, linte, bors, suc de rosii, sare, usturoi, marar sau cimbru, ulei, piper. Ingrediente: 500 g ciuperci 2 morcovi 1 păstârnac 1 ceapă mare 100 g linte 500 ml borş 250 ml suc de roşii sare 3-4 căţei de usturoi 1 legătură de mărar sau […]
Pofta buna!
as pune si niste carne in ciorba de ciuperci